Bu Tuzlaspor Adamı Kanser Eder!

Bandırmaspor: 3  Tuzlaspor: 2 Durdurulamayan düşüş için çareler arayan Tuzlaspor kötü gidişatı önlemek için Bandırma deplasmanına ümitli giderken ilk yarıdan kalan bir hesabıda kapatmak istiyordu.

Haber albümü için resme tıklayın

Durdurulamayan düşüş için çareler arayan Tuzlaspor kötü gidişatı önlemek için Bandırma deplasmanına ümitli giderken ilk yarıdan kalan bir hesabı da kapatmak istiyordu.

TFF 1.Ligi ilk 9 haftasına namağlup girerken Bandırmaspora kendi evinde yarım düzine 6-0 gol yiyerek fiyakasını fena bozdurmuştu.  işte bu skandal skordan sonra ayarı bozulan Tuzlaspor bir daha dengeyi toparlayamadı.

Tekrar istikrarı yakalamak için Bandırmasporu kendi evinde yenerek rövanşı almak istiyordu. Hatta maça fırtına gibi başlamış daha ilk 7 dk. 2-0 öne geçmişti Tuzlaspor. Gönüllerde Bandırmaya iade itibar yapacak duyguları yaşatacakken geriye yaslanmalar, ilk yarının son dakikası 1 gol yiyerek devreyi 2-1 önde tamamlamıştı.

2. yarıda da oyunu kontrol altında tutamayan Tuzla 90.dk bitiminde skoru 2-2 getirerek hiç değilse beraber kalayım mantığıyla yine korkak, cılız futbol oyunu soğutamayan amatör futbolcuların çokluğu nedeniyle uzatma dakikasının son anında 1 gol daha yiyerek sahadan yine yenik ayrıldı.

Bundan sonraki fikstürde grubun güçlü takımlarıyla karşılaşacak olan Tuzlaspor ilk 9 hafta aldığı puanlar sayesinde düşme potasında yer almıyor. Lakin ilerleyen haftalarda gelene, gidene yenilmeye devam ederse düşme potasına yakınlaşmasını görmek için kılavuz olmaya gerek yok maalesef

Tuzlasporlu yöneticiler bu tez zamanda biz nerde hata yaptık sorusuna cevap bulamazlarsa Tuzlaspor başta kendilerini sonra sevenlerini kanser edecek, demedi demeyin!

21 Mar 2021 - 18:03 - Spor

Muhabir  Mükremin Özkaya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Heran Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Heran Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Heran Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Heran Haber değil haberi geçen ajanstır.